Gaziantep’te jandarma ekiplerince ilkokul öğrencilerine çeşitli konularda bilgilendirme eğitimi verilerek okul duvarlarını boyama etkinliği düzenlendi.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Şehitkamil ilçesi Yamaçoba İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilere yönelik bilgilendirme eğitimi ve ve boyama faaliyeti icra etti. Faaliyet kapsamında öğrencilere okul güvenliği, akran zorbalığı, çevre bilincinin oluşturulması, doğa ve hayvan sevgisi, emniyet kemeri kullanımı, yaya geçitlerinde karşıdan karşıya geçiş ve trafikte uyulması gereken diğer kurallar ile çocukların suçtan korunması konularında eğitim verildi.
Eğitimin ardından ise jandarma ekipleri ve Türk Kızılay Gaziantep Şubesi personelleri ile birlikte öğrencilerle okul duvarlarını boyama faaliyeti yapıldı.
T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI


Yeni Nesil Sıfır Atık Dönemi Başladı
DKMP 15. Bölge Müdürlüğü ile Turgut Özal Üniversitesi Arasında Eğitim İş Birliği Protokolü İmzalandı
İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar’dan Kurumlar Arası İş Birliği Ziyaretleri
Bahçelievler’de 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Programı Düzenlenecek
Bakan Güler ile Mısırlı Mevkidaşı Arasında Savunma İş Birliği Adımı
TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu İstanbul Topkapı Üniversitesi Tarafından Fahri Doktora Unvanına Layık Görüldü
Ankara’da Tahıl ve Baklagil Üretim Alanlarında Saha İncelemesi Yapıldı