İETT, 155 yıla ulaşan tarihi ile Türkiye’nin en köklü ve en büyük toplu ulaşım kurumu. İstanbul ile ilgili yazılmış kitaplardan, çekilen filmlere kadar pek çok alanda İETT yer alıyor.
Bu kapsamda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü, İETT’nin desteği ile Beyoğlu Sineması’nda Türk Sineması’nda İETT etkinliği düzenliyor.
18 Aralık Perşembe günü İstiklal Caddesi’ndeki Beyoğlu Sineması’nda halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan etkinlikte, yazar ve yönetmen Cengiz Özkarabekir’in moderatörlüğünde, akademisyen ve sinema araştırmacısı Şükran Kuyucak Esen ve yönetmen Nebil Özgentürk ile tarih boyunca Türk Sineması ve İETT konulu söyleşi gerçekleştirilecek.
Etkinlikte ayrıca, başrollerini Türkan Şoray ve Ayhan Işık’ın paylaştığı Otobüs Yolcuları filmi de sinema severler ile buluşacak.
İBB


Yolu Trabzon’dan Geçen Sanatçılar Sergisi Açıldı
Terkos Havzası’ndaki Kaçak Yapılar Kaldırıldı
İBB Depreme Karşı Viyadükleri Güçlendiriyor
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden Çocuklara Trafik Eğitimi
Bağcılar Belediyesi 2025 Faaliyet Raporu Kabul Edildi
Uluslararası Anadolu İmam Hatip Liselerinde 2 Bini Aşkın Yabancı Öğrenci Eğitim Görüyor
Ankara’da “NATO’nun Ankara Zamanı: Dayanıklı Bir İttifak İçin Stratejik Konumlanma” Panel Programı Düzenlendi