REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Bahçelievler Haber

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

FIFA Yetenek Gelişim Programı Semineri Riva’da Gerçekleştirildi

FIFA Yetenek Gelişim Programı Semineri Riva’da Gerçekleştirildi
0 views
04 Şubat 2026 - 17:20

FIFA Yetenek Gelişim Programı kapsamında gönüllü antrenörlere yönelik eğitim semineri, TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlendi.

Futbol Gelişim Direktörlüğü (FGD) bünyesinde gönüllü oyuncu izleme antrenörü olarak görev yapan Marmara Bölgesi ile çevre illerden toplam 35 antrenör seminere katılım sağladı.

Program açılışında Futbol Gelişim Direktörü Emrah Bayraktar, oyuncu izleme (scouting) ve yetenek tespiti konularına ilişkin sunum gerçekleştirdi. Bayraktar; antrenörlerden beklentileri, Gelişim Liglerinde hayata geçirilen yeniliklere dair süreçleri ve bu uygulamalara ilişkin geri bildirimleri katılımcılarla paylaştı.

FIFA Yüksek Performans Sorumlusu Philippe Senderos, FIFA Yetenek Gelişim Programı’nın işleyişi ve süreci hakkında katılımcılara bilgi verdi. FIFA Eğitmeni Stephen Morrow ise Yetenek Tespiti, Yaş Gelişimi Özellikleri ve Gelişim Evreleri başlıklarında sunum yaptı. Sunum sırasında antrenörlerle soru-cevap gerçekleştirerek sahada karşılaşılan durumlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

UEFA Elit Genç Futbolcu Gelişim Mentörü Andreas Beck, UEFA’nın genç futbolcu gelişimine yönelik yaklaşımını aktarırken; FIFA, UEFA ve TFF arasında yürütülen iş birlikleri ile önümüzdeki dönemde atılması planlanan adımlara ilişkin görüşlerini paylaştı.

Öğleden sonraki oturumda, Genç Futbolcu Gelişim Müdürlüğü’nden Furkan Yılmaz ve Aras Özölçer, TFF Scouting Sistemi ve Raporlama süreçlerine ilişkin sunum gerçekleştirdiler. Elit Genç Futbolcu Gelişim Sorumlusu Caner Kaya ile Amatör Futbolcu Gelişim Sorumlusu Halil İbrahim Toy ise değişen U14 seçme yapısı ve mevcut seçme organizasyonlarına dair detayları katılımcılara aktardı.

Günün son sunumunda U15 Millî Takım Teknik Sorumlusu Tolga Şanbay, oyuncu seçimi kriterleri ve Genç Millî Takımların felsefesi hakkında antrenörlere bilgi verdi.

Seminerin sonunda katılımı ve destekleri için FIFA ve UEFA yetkililerine, Millî Takım forması hediye edildi.

TFF

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

izmir escortadana escortescort bayanantalya escortgaziantep escortbursa escortbodrum escortankara escort

güvenilir casino siteleri Ataşehir masöz istanbul masaj erotik hikaye seks hikayeleri sikiş hikayeleri amatör seks sex hikayeleri istanbul eve gelen masöz antalya masaj salonu