Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ramazan-ı şerifin milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini diliyorum. Rahmet kapılarının açıldığı bu mübarek günlerin birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini Rabbimden niyaz ediyorum. Hayırlı ramazanlar.” ifadelerini kullandı.
Öte yandan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, NSosyal hesabından yayımladığı mesajıyla Ramazan-ı Şerif’i tebrik etti.
İletişim Başkanı Duran, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz.
Bu mübarek ay, kardeşliğimizi, dayanışmamızı ve merhamet duygularımızı pekiştiren; paylaşmanın, sabrın ve arınmanın en güzel zamanıdır.
Bu mübarek ayın, milletimize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa barış, bereket ve huzur getirmesini diliyorum.
Ramazan-ı Şerif’imiz mübarek olsun.”
TCCB İLETİŞİM BAŞKANLIĞI


İl Millî Eğitim Müdürleri Toplantısı Ankara’da Yapıldı
Futsal Türkiye Şampiyonası’nda Kupa Bağcılar’ın
Urla’da Gastronomi Lisesi Yapımı İçin Protokol İmzalandı
Brüksel Heyetinden ABB Başkanı Mansur Yavaş’a Ziyaret
ABB’den Kadınların Güçlenmesine Yönelik Yeni Proje: “Kadının Güçlenmesi Ve İşgücüne Girişinin Desteklenmesi” Projesi Tanıtıldı
İBB’den Çiftcilere Yazlık Fide Desteği
İETT Kaptanı, Kaybolan Çocuğu Ailesine Kavuşturdu