Şehitlerimizin aziz emanetleri Umre ibadetlerini tamamladı…
İçişleri Bakanlığımızın himayelerinde, Diyanet İşleri Başkanlığımızın iş birliğiyle; şehit annelerimiz ve şehitlerimizin muhterem eşleri, mübarek Ramazan-ı Şerif’e kavuşmanın huzur ve bereketiyle Umre ibadetlerini eda ederek memleketlerine dönüş yaptı.
Eylül ayında 21 ilden 61 şehit yakınıyla başlatılan bu anlamlı programın ikinci kafilesinde ise 60 ilimizden 60 şehit yakını mukaddes beldeleri ziyaret ederek ibadetlerini tamamladı.
Şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli annelerimiz ve fedakâr eşleri başımızın tacı, gönlümüzün en müstesna yerindedir. Sizlerin duası, sabrı ve metaneti bu aziz milletin en büyük gücüdür.
Rabbim dualarını kabul, ibadetlerinizi makbul eylesin.
T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI


İl Millî Eğitim Müdürleri Toplantısı Ankara’da Yapıldı
Futsal Türkiye Şampiyonası’nda Kupa Bağcılar’ın
Urla’da Gastronomi Lisesi Yapımı İçin Protokol İmzalandı
Brüksel Heyetinden ABB Başkanı Mansur Yavaş’a Ziyaret
ABB’den Kadınların Güçlenmesine Yönelik Yeni Proje: “Kadının Güçlenmesi Ve İşgücüne Girişinin Desteklenmesi” Projesi Tanıtıldı
İBB’den Çiftcilere Yazlık Fide Desteği
İETT Kaptanı, Kaybolan Çocuğu Ailesine Kavuşturdu