Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, 76. FIFA Olağan Kongresi için gittiği Kanada’da Pakistan Futbol Federasyonu Başkanı Syed Mohsen Gilani ile bir araya geldi.
Kongrenin düzenleneceği Vancouver şehrinde gerçekleşen görüşmede TFF Genel Sekreteri Abdullah Ayaz, TFF Başdanışmanı Yusuf Yerkel ve TFF Dış İlişkiler ve Millî Takımlar İdari Direktörü Buğra İmamoğulları da yer aldı.
İki federasyon arasında gerçekleştirilebilecek muhtemel iş birliklerinin görüşülmesi adına en kısa zamanda İstanbul’da yeniden bir araya gelinmesi kararlaştırılan ve karşılıklı dostluk mesajlarının verildiği buluşmanın sonunda Pakistan Futbol Federasyonu Başkanı Gilani, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’na geleneksel şal hediye etti.
TFF


Yeni Nesil Sıfır Atık Dönemi Başladı
DKMP 15. Bölge Müdürlüğü ile Turgut Özal Üniversitesi Arasında Eğitim İş Birliği Protokolü İmzalandı
İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar’dan Kurumlar Arası İş Birliği Ziyaretleri
Bahçelievler’de 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Programı Düzenlenecek
Bakan Güler ile Mısırlı Mevkidaşı Arasında Savunma İş Birliği Adımı
TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu İstanbul Topkapı Üniversitesi Tarafından Fahri Doktora Unvanına Layık Görüldü
Ankara’da Tahıl ve Baklagil Üretim Alanlarında Saha İncelemesi Yapıldı