Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Şanlıurfa ve Kahramanmaraş Okul Olayları ve Dijital Riskleri Araştırma Komisyonu, çocukların güvenliğini esas alan çalışmalar kapsamında İstanbul’daki temaslarını sürdürdü.
Şanlıurfa ve Kahramanmaraş başta olmak üzere okullarda yaşanan olayların yanı sıra çocukların dijital ortamlarda karşı karşıya kaldıkları risklerin tüm yönleriyle incelenmesi, çözüm önerilerinin geliştirilmesi ve benzer olayların önlenmesine yönelik tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan komisyon, İstanbul 112 Acil Çağrı Merkezi’nde kurum temsilcileriyle değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Toplantıya İstanbul Valisi Davut Gül, Komisyon Başkanı Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, Komisyon Başkanvekili Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Komisyon Sözcüsü İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, komisyon üyeleri ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.
Toplantıda İstanbul 112 Acil Çağrı Merkezi’nin çalışmaları, çocukların korunmasına yönelik uygulamalar, güvenli okul ortamlarının güçlendirilmesi, dijital risklerle mücadele kapsamında alınan tedbirler ile kurumlar arası iş birliği ve koordinasyon süreçleri kapsamlı şekilde ele alındı.
İstanbul Valiliği


Başkan Ahmet Akın’ın Vizyon Projesi Yangınla Mücadelede Hayati Rol Üstlendi
BAÇEM’in Bahçıvanlık Kursu Türkiye Çapında İlgi Gördü
İletişim Başkanı Duran’dan “Türkiye-Somali İlişkileri” temalı panele videolu mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de
ABB Kadın Muhtarlarla Buluştu
İBB’den Okul Servislerine Denetim Ve Kontrol