Ürdün Kralı 2. Abdullah, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve Yunanistan Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopulos’un, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptıkları telefon görüşmesinde, İstanbul’daki terör saldırısından dolayı taziyelerini ilettiği bildirildi.
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından yapılan bilgilendirmede, Erdoğan’ın, bu akşam Ürdün Kralı 2. Abdullah, Filistin Devlet Başkanı Abbas ve Yunanistan Cumhurbaşkanı Pavlopulos ile telefonda görüştüğü ifade edildi.
Görüşmede, Ürdün Kralı 2. Abdullah, Filistin Devlet Başkanı Abbas ve Yunanistan Cumhurbaşkanı Pavlopulos’un, İstanbul’daki terör saldırısı nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve onun şahsında tüm Türk halkına taziyelerini ilettiği bildirildi.
Saldırıyı kınayan her üç liderin de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Türkiye’nin yanında olduklarını vurguladıkları kaydedildi.
AA

ABB, Gençleri Gordion Kampı’nda Tarihle Buluşturdu
İBB İle TMMOB Arasında Örnek Protokol
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Başkan Akın’a Ziyaret
Başkan Akın’dan Balıkesir’in Su Geleceğine Güçlü Yatırım
Genç Başkan Danışmanlarının Sayısı 15 Bine Ulaştı
Başkent’in Yeni Spor Merkezi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Japonya Başbakanı Takaiçi ile görüşmesine ilişkin açıklama