2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri’nde play-off turunda mücadele edecek A Millî Takımımız, bugün Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) tarafından açıklanan Kasım ayı dünya sıralamasında topladığı bin 582 puanla bir basamak yükselerek 25. sıraya yerleşti.
Ay-Yıldızlılar, böylelikle FIFA sıralamasında Haziran 2017’den bu yana en yüksek konumuna ulaştı. A Millî Takımımız, son olarak teknik direktörlük görevini Fatih Terim’in yürüttüğü dönemde, 1 Haziran 2017 tarihinde açıklanan FIFA sıralamasında 25’inci sırada yer almıştı.
A Millî Takımımız, Kasım ayında oynadığı 2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri karşılaşmalarında Bulgaristan’ı Bursa’da 2-0 yenmiş, daha sonra ise FIFA sıralamasının 1 numarası İspanya ile deplasmanda 2-2 berabere kalmıştı.
TFF


Başkan Ahmet Akın’ın Yatırımları Hız Kesmeden Sürüyor
Başkan Ahmet Akın’ın Yatırımları Hız Kesmeden Sürüyor
“Her şey çocuklar için”
Büyükşehir’den öğrencilere tarih ve müzik molası
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Aile, kimlik ve kültürün yaşatıldığı bir okul hükmündedir”
İletişim Başkanı Duran’dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Güney Afrika Cumhuriyeti’ni ziyaretine ilişkin açıklama