Adana’daki orman yangınına havadan müdahale tekrar başladı
Adana’nın Kozan ilçesinde devam eden orman yangınına havanın aydınlanmasıyla havadan müdahale edilmeye tekrar başlandı. ( Muzaffer Çağlıyaner – Anadolu Ajansı )
Dün öğle saatlerinde Adana’nın Kozan ilçesine bağlı Kuyubeyli Mahallesi’ndeki ormanlık alanda başlayan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Şu ana kadar 200 hektardan fazla ormanlık alanda zarara yol açan yangına, dün havanın kararması nedeniyle ara verilen havadan müdahale sabahın erken saatlerinde tekrar başladı.
- Adana’daki orman yangınında 6 köy boşaltıldı
Bölgede sorti yapan 2 yangın söndürme uçağı ve 6 yangın söndürme helikopteri, alevlerin ilerlemesini durdurmaya çalışıyor.
Adana ve çevre illerden gelen 90’dan fazla arazöz ve ekip ise karadan yangının büyümesini önlemek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
AA


Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu, Kıtaları 47. Kez Birleştiriyor
Bakan Kurum: Merak Edilen Konularla İlgili Soruları Yanıtladık
Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya: ”Kırmızı Bültenle Aranan 9, Ulusal Düzeyde Aranan 2 Kişi Türkiye’ye Getirildi”
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin “Mahallede Tiyatro Var!” Projesi Beypazarı Seyircisiyle Buluştu
“Üniversite Ankara’da Okunur”
İletişim Başkanı Duran: “Gayemiz ülkemiz içinde huzur ve güvenliği tahkim etmektir”
Mansur Yavaş, ASKİ Spor’un Şampiyon Sporcularını Ağırladı