Maliye Bakanlığı, değerli kağıtların 2017 yılında uygulanacak satış bedellerini belirledi.
Muhasebat Genel Müdürlüğünün konuya ilişkin tebliği, Resmi Gazete’de yayımlanarak 1 Ocak 2017’den geçerli olmak üzere yürürlüğe girdi.
Buna göre, gelecek yıl ilgili kanunda “değerli kağıt” olarak belirlenen noter kağıtları 9,30 lira ile 19 lira arasında satılacak. Pasaport bedeli ise yeni yıldan itibaren 94 lira olacak.
Nüfus cüzdanları 16 lira, aile cüzdanları 86 lira, sürücü belgeleri, sürücü çalışma belgeleri (karneleri) ve motorlu araç trafik belgesi 117 lira, motorlu araç tescil belgesi 88 lira, iş makinesi tescil belgesi 85 lira, her bir çek yaprağı için banka çekleri 5,60 lira, Mavi Kart ise 8,50 liradan satılacak.
AA

Eksik Tartıya Geçit Yok: Bahçelievler Belediyesi’nden Pazarlarda Sıkı Denetim
Eksik Tartıya Geçit Yok: Bahçelievler Belediyesi’nden Pazarlarda Sıkı Denetim
Bakanımız Göktaş, BM Avrupa ve Asya Bakım Forumu’nda konuştu
Bakan Kurum’dan Fransa’da COP31 Diplomasisi
Adalet Bakanı Akın Gürlek Diyarbakır’da Kanaat Önderleri İle Bir Araya Geldi
Bakan Gürlek: “Terörsüz Türkiye Sürecinden Alnımızın Akıyla Çıkacağız, Bu Coğrafyada Hep Birlikte Beraberce Yaşayacağız”