Sağlık Bakanlığınca Günlük Koronavirüs Tablosu, “covid19.saglik.gov.tr” adresinden paylaşıldı.
Tabloya göre, Türkiye’de son 24 saatte 223 bin 837 Kovid-19 testi yapıldı, 14 bin 230 kişinin testi pozitif çıktı, 55 kişi hayatını kaybetti, iyileşenlerin sayısı ise 5 bin 211 oldu.
18 yaş üstü nüfusta birinci doz aşı uygulananların oranı yüzde 63,61, ikinci doz aşı uygulananların oranı yüzde 36,80 olarak gerçekleşti.
Kovid-19’la mücadele kapsamında, son 24 saatte birinci, ikinci ve üçüncü doz 547 bin 997 aşı uygulandı.
Türkiye’de bugüne kadar yapılan aşı sayısı 39 milyon 482 bin 796’sı birinci doz, 22 milyon 840 bin 591’i ikinci doz, 3 milyon 819 bin 417’si üçüncü doz olmak üzere 66 milyon 142 bin 804’e yükseldi.
En az bir doz aşı uygulananların oranının en yüksek olduğu 10 il sırasıyla Muğla, Çanakkale, Kırklareli, Edirne, Balıkesir, Amasya, Eskişehir, Aydın, İzmir ve Tekirdağ oldu.
En az bir doz aşı yapılanların oranının en az olduğu gaziantep escort telefon iller ise Bitlis, Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Diyarbakır, Muş, Batman, Bingöl, Gümüşhane ve Iğdır olarak sıralandı.”Aşı olmazsak salgını durdurmak Strapon escort denizli çok uzun sürebilir”
Sosyal medya hesabından günlük tabloyu paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Tedbirli olmaz ve aşı olmazsak salgını durdurmak çok uzun malatya escort ucuz sürebilir. Ödediğimiz bedelleri, kaybettiğimiz sevdiklerimizi düşünün ve aşınızı olun.” ifadesini kullandı.
AA


A Millî Takımımız, ABD Karşısında
Türkiye – ABD Maçı Taraftar Bilgilendirmesi
“Demokratik bir olgunluk içinde millete hizmet yolculuğumuzu kararlılıkla sürdürüyoruz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Moritanya Cumhurbaşkanı El Ghazouani ile görüşmesine ilişkin açıklama
NATO üyesi 32 ülkenin lideri Ankara’da buluşacak
İletişim Başkanı Duran’dan, Polonya Cumhurbaşkanı Nawrocki’nin Türkiye ziyaretine ilişkin açıklama
İETT, Sinema Ve Mizahın Ustalarını Buluşturuyor