REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Bahçelievler Haber

Başbakan Yıldırım’dan Aliyev’e tebrik telefonu

Başbakan Yıldırım’dan Aliyev’e tebrik telefonu
18 views
13 Nisan 2018 - 9:28

Başbakanlık Basın Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre Başbakan Binali Yıldırım, büyük bir çoğunlukla Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı görevine yeniden seçilen Aliyev’i arayarak tebriklerini iletti.

Görüşmede, dost ve kardeş Azerbaycan ile her alanda mükemmel olan ilişkilerin güçlenerek gelişmeye devam edeceği, Türkiye ile Azerbaycan’ın “iki devlet tek millet” anlayışıyla birlikte çalışmayı sürdüreceği vurgulandı.

Başbakan Yıldırım, bu anlayışla Afganistan’da askerlerin yanı sıra Azerbaycan askerlerini de görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev de Yıldırım’ın telefonu ve iyi dilekleri için kendisine teşekkürlerini iletti.

Afganistan’da askerlerin yan yana görev yapmalarından ve Başbakan Yıldırım’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
AA

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.