REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Bahçelievler Haber

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: İstikrarsızlığa ve yeni çatışmalara sebep olacak

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: İstikrarsızlığa ve yeni çatışmalara sebep olacak
20 views
09 Mayıs 2018 - 9:49

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, “ABD’nin nükleer anlaşmadan tek taraflı olarak çekilmesi, istikrarsızlığa ve yeni çatışmalara sebep olacak bir karardır.” ifadelerini kullandı.

Kalın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ABD’nin İran ile yapılan nükleer anlaşmadan çekildiğini duyurmasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Kalın, paylaşımında, “ABD’nin nükleer anlaşmadan tek taraflı olarak çekilmesi, istikrarsızlığa ve yeni çatışmalara sebep olacak bir karardır. Çok taraflı anlaşma, diğer ülkelerle devam edecektir. Türkiye, nükleer silahların her türüne karşı olan kararlı tutumunu sürdürecektir.” ifadelerine yer verdi.

AA

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.