Macaristan-Sırbistan sınırında polisten kaçmaya çalışan sığınmacı küçük kıza tekme atıp, kucağındaki çocuğu ile kaçmaya çalışan babaya çelme takıp düşüren kadın kameraman Petra Laszlo, 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Szeged Bölge Mahkemesinde görülen davada kameraman, ‘hırpalamak, yaralamak’ suçundan 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kameramanın cezası ertelendi.
“Sığınmacıları ayağım ile uzak tuttum”
Sanık Laszlo, polisten kaçmaya çalışan sığınmacı küçük kıza tekme atıp, kucağındaki çocuğu ile kaçmaya çalışan babaya çelme takıp düşürmesini, “sığınmacıları ayağım ile uzak tuttum” şeklinde savundu.
Hakim Illes Nanasi ise sanığın işlediği suçun toplumsal infiale neden olduğunu ve kameramanın savunmasını destekleyen hiçbir delilin bulunmadığını belirtti.
AA


Emine Erdoğan, Yunus Emre Enstitüsünün Seul’deki kültür merkezinin resmî açılışını yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Kore’deki şirketlerin üst düzey yöneticilerini kabul etti
Aslan, Bahçelievler’de Toprak Kaymasının Yaşandığı Alanda
İETT’nin 21. Garajı Başakşehir’de Hizmete Açıldı
Kars Emniyeti Şehitlerimizin Aziz Hatırasını Yaşatmak ve Yeşil Bir Gelecek Bırakmak Amacıyla Fidan Dikim Etkinliği Gerçekleştirdi
Deprem Bölgesindeki Kalıcı Konutlarda Peşin Ödemeye Yüzde 74 İndirim
Camide Kentsel Dönüşüm Toplantısı