1 ÖLÜ, 1’İ AĞIR 10 YARALI ENKAZDAN ÇIKARILDI
Fatih Ayvansaray Mahallesi Ebe Sokak’ta meydana gelen bina çökmesi ihbarı üzerine İstanbul İtfaiyesi ekiplerimiz başta olmak üzere ilgili tüm birimler hızla olay yerine sevk edilmiştir.
Olay yerinde yapılan ilk tespitlerde 2 binada tamamen, 1 binada ise kısmi çökme meydana geldiği belirlenmiş; arama kurtarma çalışmaları çok sayıda ekip ve koordinasyon içinde yürütülmüştür. Toplam 116 araç ve iş makinesi ile 309 personelin görev aldığı müdahalede ekiplerimiz yoğun ve titiz bir çalışma gerçekleştirmiştir.
Yürütülen çalışmalar neticesinde 1’i ağır 10 vatandaşımız yaralı olarak kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edilmiş, 1 vatandaşımız ise ne yazık ki hayatını kaybetmiş olarak enkazdan çıkarılmıştır.
Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı; yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.
Olayın nedenine ilişkin inceleme ve soruşturma ilgili birimler tarafından titizlikle sürdürülmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
İBB


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Konya’da engelli aktif yaşam merkezi açılışında konuştu
Bakan Kurum’un İsmi Malatya’da Oy Birliği İle Bir Caddeye Verildi
Hakan Fidan Ukrayna’da Temaslarda Bulundu: Zelenskiy ile Görüştü
“İstikrarlı Başarılarla Voleybol Ülkesi Haline Geldik”
Bilecik’te Gazi Kızına Yunus Polis Bebeği Hediyesi
Bakan Yaşar Güler, KKTC Ankara Büyükelçisi İsmet Korukoğlu’nu Kabul Etti
Şehit Aileleri ve Gaziler TCSG Güven Gemisinde Ağırlandı