Karadeniz, Marmara, Ege ve Akdeniz’in kıyı kesimlerinde hafif ve yer yer orta kuvvette zirai don riskinin devam ettiği bildirildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, zirai faaliyetlerin ve seracılığın devam ettiği Karadeniz, Marmara, Ege ve Akdeniz’in kıyı kesimlerinde 2 Şubat sabahına kadar hafif ve yer yer orta kuvvette zirai don riskinin devam ettiği belirtildi. Vatandaşlardan, yaşanacak olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
Açıklamada, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğu kesimlerinde ise mevcut kar örtüsü üzerine yer yer yoğun olmak üzere yeni kar yağışı beklendiği kaydedildi. Özellikle dik ve eğimli yamaçlarda çığ düşme riski olduğu uyarısı yapıldı.
AA


Bakan Tekin, 2. Gençtek Zirvesi’ne Katıldı
Basın Açıklaması
Sivrisinekle Mücadelede Hazırlıklar Tamamlandı
Adalet Bakanı Akın Gürlek Türk Hukuk Enstitüsü Heyetini Kabul Etti
21. Yarı Maraton Nedeniyle Bazı Yollar Kapatılacak
AKK Başkanı Yılmaz’dan Kahramanmaraş Ve Şanlıurfa’da Yaşanan Okul Saldırılarına Yönelik Açıklama
UEFA ve TFF, Euro 2032 Stadyum Toplantısı Gerçekleştirildi