Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Mehmet Selim Bağlı, emeklilere verilecek banka promosyonunda şartların kaldırıldığı yeni protokolü, 3 kamu bankası ve 4 özel bankayla imzalama sürecinde sona yaklaştıklarını bildirdi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca yapılan yazılı açıklamada, SGK Başkanı Bağlı’nın, TRT Haber’de bir programa konuk olduğu belirtildi.
Bağlı’nın, programda emeklilere aylıkları karşılığında verilecek banka promosyona değindiği aktarılarak, “Şartların kaldırıldığı yeni protokolü 3 kamu (Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bank) ve 4 özel bankayla (İş Bankası, Denizbank, İNG Bank, Fibabanka) imzalama sürecinde sona yaklaştık. Diğer bankalarla görüşmelerimiz devam ediyor. Önceki sayıya (15 banka ile PTT) tekrar ulaşacağımızı umuyorum.” ifadelerini kullandığı kaydedildi.
AA


Bakan Tekin, 2. Gençtek Zirvesi’ne Katıldı
Basın Açıklaması
Sivrisinekle Mücadelede Hazırlıklar Tamamlandı
Adalet Bakanı Akın Gürlek Türk Hukuk Enstitüsü Heyetini Kabul Etti
21. Yarı Maraton Nedeniyle Bazı Yollar Kapatılacak
AKK Başkanı Yılmaz’dan Kahramanmaraş Ve Şanlıurfa’da Yaşanan Okul Saldırılarına Yönelik Açıklama
UEFA ve TFF, Euro 2032 Stadyum Toplantısı Gerçekleştirildi